De Flecke Ondergaat Glansrijke Restauratie.

Een icoon in het hart van Joure, woonzorg- en behandelcentrum De Flecke, heeft recentelijk een prachtige transformatie ondergaan, dit historische gebouw straalt nu weer in zijn volle glorie.

Het restauratieproject, toevertrouwd aan bouwbedrijf Julianus door opdrachtgever Patyna, omvatte een grondige herstelbeurt van enkele vitale delen die aangetast waren door zwam. De aandacht richtte zich op het herstellen van de dakvoet, goot, kozijnen en balkkoppen, cruciale elementen die de authentieke charme van dit gebouw uitdragen. Het was een uitdaging die vakmanschap vereiste, waarbij elk detail van het voormalige gemeentehuis met zorg werd behandeld.

Het resultaat is verbluffend. De Flecke staat opnieuw trots in het centrum, een architectonische parel die de aandacht trekt van zowel voorbijgangers als bewoners. De combinatie van vakmanschap en toewijding heeft het gebouw zijn oorspronkelijke allure teruggegeven.

 

(ver)bouwen met karakter | Bouwbedrijf Julianus B.V | KvK 01152886