Werken bij Bouwbedrijf Julianus

Ben jij een gedreven professional met een passie voor bouwprojecten en restauraties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Bouwbedrijf Julianus hebben we ruime ervaring in het realiseren van hoogwaardige projecten op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen. Onze betrokkenheid bij de restauratiesector vormt daarbij een uniek aspect van ons werk.

Wij geloven in vakmanschap, teamgeest en de drive om projecten tot in de puntjes te verzorgen. Of je nu een ervaren specialist bent of aan het begin van je carrière staat, wij bieden een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Momenteel zijn we actief op zoek naar een gedreven allround vakman!
Als jij degene bent die we zoeken en graag deel wilt uitmaken van ons enthousiaste team, stuur dan je sollicitatie naar harmen@julianus.nl. Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in ons bedrijf, welke vaardigheden je meebrengt en welke rol je voor ogen hebt binnen ons team. Samen kunnen we bouwen aan prachtige projecten en jouw carrière.

Wacht niet langer – sluit je aan bij Bouwbedrijf Julianus en help mee om de historie te behouden en de toekomst te creëren.

(ver)bouwen met karakter | Bouwbedrijf Julianus B.V | KvK 01152886