Ontdek de hedendaagse woontrend van licht en ruimte!

In de moderne woontrend is er steeds meer vraag naar licht en ruimte. Mensen willen dat hun tuin en terras naadloos aansluiten op hun woonkamer of woonkeuken. Helaas missen veel oudere woningen deze eigenschap. Maar geen zorgen, wij hebben dé perfecte oplossing voor u: openslaande tuindeuren met veel glas, en indien gewenst, zijlichten. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen deze deuren worden uitgerust met meerpuntsluitingen volgens het inbraakvertragende politiekeurmerk.

Heeft u behoefte aan meer ruimte? Dan is het overwegen van een uitbouw of serre wellicht interessant voor u. We hebben een uitgebreid assortiment serres die we al gerealiseerd hebben voor tevreden opdrachtgevers. Soms kan een kleine of grotere verbouwing of aanpassing aan uw huidige woning, mits vakkundig uitgevoerd, zelfs een betere oplossing zijn dan het kopen van een nieuwe woning.

(ver)bouwen met karakter | Bouwbedrijf Julianus B.V | KvK 01152886